18/11/2011

Man skal fejre

Det er vigtigt at fejre sine mål - og delmål. Højtider og mindedage, det giver sig selv. Men man skal - efter min bedste overbevisnin - fejre så meget man kan komme afsted med.

Derfor har jeg allerede investeret i min "hurra jeg er raskmeldt, tillykke til mig"-gave. Det manglede da bare. Et par überlækre sko, som nu skal stå og heppe, klar til at hoppe i for at fejre!

9 comments:

 1. Sådan skal det være Anne :-) Det er nemlig så vigtigt at fejre,håber du snart kommer i de nye sko :-) KH Charlotte

  ReplyDelete
 2. Glæder mig viiildt til at se dig i de nye sko;-*

  ReplyDelete
 3. Super! Jeg gi'r et par strømper - hvilken farve kunne du tænke dig?
  Tro, Håb & Kærlighed

  ReplyDelete
 4. Hvor er billedet af heppeskoene? Tillykke :o)

  ReplyDelete
 5. Det gør jeg også, Charlotte!
  Prophecy: Jeg ku' ikk finde et billede i går på nettet - troede lige jeg ku' være smart. Så jeg må finde kameraet og et ordentligt lys frem - så skal det nok komme :-)
  Charlotte: Tak! Jeg ku godt tænke mig enten et par i flaskegrøn eller i koral-rød. Du bestemmer. Må jeg ønske mig dem med langt skaft?

  ReplyDelete
 6. Så skal de være lidt kraftige?
  TH&K

  ReplyDelete
 7. Hmm... Nej, ikk' nødvendigvis. Men måske er de nødt til at være det lidt?

  ReplyDelete
 8. Super Anne, sådan skal det være, take care, at forkæle sig selv er en genvej til også at fejre dem der vil fejres.
  I kærlige tanker, god weekend.

  ReplyDelete
 9. Hey Anne
  Tillykke tillykke med raskmeldingen.... Det er dog noget jeg bliver nød til at fortælle dig, og det er ikke for at ødelægge den gode stemning. Jeg blev også vildt glad for min raskmelding, jeg ved ikke om du kan huske det?? Jeg kun ALT og vilde ALT.. det er 2 år siden og jeg har lige fået et tilbagefald og har det ret skidt. Nederlaget er meget stort, for jeg troede faktisk ikke at jeg kunne blive syg igen, for jeg kender jo til alle signalerne og så vil jeg kunne reagere inden det bliver for slemt, troede jeg..
  Så selvom du er "rask" kan du godt få tilbagefald, bare så du husker det, og har det i baghovedet ellers bliver du noget så ked af det..
  Jeg ser mig selv som en porcelæns kop der er gået i stykker og er limet sammen, den er ikke lige så fin og stærk som den var engang, og der er revner i den, jeg skal bare passe på den, så revnerne ikke udvikler sig så koppen igen går istykker... og lige nu er den meget istykker
  Men Anne, tillykke med at du er kommet så langt, det har været en lang kamp... du er så sej

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...