20/10/2011

Kage på et højere plan

Jeg er nødt til at vise jer kagen fra i søndags. Den var et mindre mesterværk - Postmand Per, Emil og den røde bil. 


Af ren og skær begejstring var Samuel nødt til at danse og synge Postmand Per sangen. Og figurene af Per og Emil ligger stadig i køleskabet - Samuel synes ikke, de sådan uden videre kan spises. Alene bilen var vi nødt til at snakke om, hvorvidt Per ville blive ked af, at vi spiste.

Ikke alene ser den godt ud. Den smagte også fantastisk! Rig chokolade og lime creme.... mums.

6 comments:

 1. Hvor er den henne? ;o) Der kommer desværre ikke noget billede frem her, men kan da være min teknik der driller.. Har man da hørt om før :o)

  ReplyDelete
 2. Det er ren tegneserie, wauw den er flot! Tillykke med ham

  ReplyDelete
 3. Jepsen, der var den ;o) Hold fast, hvor er den fin og gennemført ned til mindste detalje! Den helt rigtige kage til en dåbsfest.

  ReplyDelete
 4. Fantastisk kreation! bedstemødre?
  Tro, Håb og Kærlighed

  ReplyDelete
 5. Den er helt fantastisk og ren tegneserie! Det var ikke bedstemødrene, der havde været i gang, men Mette Munk, én vi kender gennem menigheden, som gav udførelsen af kagen som sin gave til Samuel. Det må siges at være en af de gaver, som flest åh'ede over :-)

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...