24/09/2011

Hvad lommerne ser fyldt af...

Drenge lommer kan indeholde mange ting, har jeg fået at vide. Lidt ligesom en dametaske rummer praktiske ting, skatte og det, der skal bruges ved bestemte lejligheder, kan drenge lommer bruges til at gemme særlige ting som sten, pinde og møtrikker eller spændende fund som snegle, kryb og kiks. 

Snegle skulle være usandsynligt slimede i vasket udgave. Jeg har heldigvis ingen erfaring på dét område. Endnu. 

Men jeg har da erfaret, at lommer kan skjule lidt af hvert indtil de kommer i vaskemaskinen. Også selvom moren syntes, hun havde rystet og klappet. Forleden var det et papir fra en kiks og en meget orange terning, der blev centrifugeret. 


Måske er det med lommer som med hjertet? At hvad lommerne er fyldt af, flyder vaskemaskinen over med.

6 comments:

 1. Hæhæ- kan godt huske det :-)
  Min YngsteDatter, havde en mani med at gemme bænkebider i sine lommer...

  ReplyDelete
 2. Min yngste (pige) havde den anden dag lommen fyldt med kramper, og det havde moderen så vaskemaskinen fyldt af efterfølgende! De hænger ved i alt ... så jeg må huske, at mærke godt efter i hende lommer fremover.

  ReplyDelete
 3. Så skal du bare se, hva en landmandslomme kan rumme? Jeg kan simpelthen ikke forstå, at jeg ikke finder det før vask.

  Kære Anne, jeg fik ikke kommenteret på dit forrige indlæg. Det gør mig ondt, at du skal igennem en fyring oveni sygdommen. Jeg håber at det gamle ord om at hvor der lukkes en dør, åbnes et vindue, også kommer til at gælde for dig. Knus

  ReplyDelete
 4. "drengis" mormor24 September, 2011

  Jeg husker da omtalte drengs mor var lille og gemte snegle i lommen på sin jakke - måske er det den historie du hentyder til?? Der var snegleslim OVERALT både på vasketøjet OG i vaskemaskinen!!! Bvadr siger jeg bare;-) Så vær du bare glad for en terning og et kiksepapir;-*

  ReplyDelete
 5. Snegle, uendelig facineret af snegle. Min dreng gør det også, det med at fylde lommerne. Og min FAR, gerne en lille lommelygte, en foldekniv, kuglepen, et par skruer eller en pakning, diverse kort og læsebriller. Utroligt at deres bukser ikke falder ned...

  ReplyDelete
 6. Utroligt, hvad lommer kan rumme! Og at de ikke falder ned :-)

  Lene; det er rigtig trælst, men ... hvem ved, hvad det kan føre til. Jeg håber også på de før omtalte vinduer!

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...