07/07/2011

Tak til 3.C.

Tirsdag var der jubilæumsfest for 3.c. 10 år siden var det var drog hærgende gennem forældres hjm og indtil flere byers natteliv. Den gang blev jeg kaldt for Anne K. Vi var to Anne'r, og jeg fik K'et. Efter jeg blev gift og tog Duncans efternavn er mine initialer blevet anderledes. Nu er jeg Anne T. Jeg havde glemt, hvor sjovt det var at være Anne K i 3. C.

Vi mødtes midt i St. Vildmose til hygge og snak. Samtalen faldt naturligt nok på, om vi har forandret os på de sidste 10 år. Nogle sagde nej. Jeg hørte til dem, der mener ja.
Måske ikke grundlæggende, men i dag jeg er ikke, som jeg var, dajeg var 20 år. Heldigvis. Det ville være trist at være 30 år, og ikke være kommet længere end til at være student. Med det mener jeg ikke karriere eller familie mæssigt. Jeg tænker mere på den modningsprocess, jeg håber foregår i de fleste, og som jeg i hvert fald satser på finder sted i mig. Jeg håber, jeg modnes, bliver om ikke klogere så visere; at jeg lærer af det, jeg oplever; at livet beriger mig, og at jeg bli'r ældre, som en fin staude: blomsten er den samme, som da den blev plantet, men efter nogle år er den større, har dybere rødder og får flere blomster. 
Man kan selvfølgelig mene, at jeg så er den samme. Måske. Måske er jeg den samme, bare ældre. Måske er jeg en anden, bare med samme udgangspunkt som dengang.... eller...

Nogen indskød: "I hvert fald kan man se på maden, at vi er blevet ældre; den gang ville vi ha' bestilt pizza'er, og spist dem ud af pakken." Der sad vi nu med grillet steg, to salater, kartofler med krydderuter, dessert og nyristet kaffe.

Uanset hvad, så var det en herlig aften. Det var en glad Anne KogT.

3 comments:

 1. Det lyder hyggeligt, og du har ret - det var ikke godt, hvis vi var helt de samme, som da vi blev studenter:-)

  ReplyDelete
 2. Jeg er heller ikke den samme som dengang og det er jeg glad for :-)
  Midt i Store Vildmose bor jeg jo, men I var ikke hos os :-) gad vide hvor I mon var?

  ReplyDelete
 3. Hej Anne K!
  Det lyder som en fornøjelig aften i godt selskab. Jeg morer mig altid - til den type arrangementer - over hvor påfaldende hurtigt, man falder ind i de samme roller igen, som dengang man gik i klasse sammen. Dem, der var meget højrøstede, taler stadig højt og de stille piger er stadig stille... og klassens klovn fjoller stadig :) Men der vil typisk også være et par overraskelser i blandt - enten på karrierefronten eller i familien... Mon ikke også der var det i gamle 3.C?

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...