15/05/2011

Småt men godt


Det er ved at være tid til at det, der har spiret og groet indendøre skal lære at klare sig udenfor i vind, blæst og solskin.

I år er der både sommerblomster og stauder og en enkelt græs-plante imellem. Mamelukærmer, stolte kavalerer, frøkenhat og ærteblomster. Forglemmigej, vortemælk, studenternelliker og stokroser for ikke at nævne akelejer og ridderspore.
Der er både til den lille have her, og den store have, der er på vej ved sommerhuset. Og så et par stykker til andres haver. Ligenu er det småt, men det bliver godt!


4 comments:

 1. Spændende!! Og dejligt for os andre at du deler ud;-)

  ReplyDelete
 2. Vi har næsten samme udvalg i forspiring søde Anne, men jeg er vist en mere tough love mor end dig, jeg smed det meste af børnehaven i jorden forrige weekend. Jeg har dog beholdt et par reservebørn indendørs, hvis nu baby derude dør ;o)

  ReplyDelete
 3. Mor: Faktisk er det at dele ud en af glæderne ved at lave så mange af de forskellige, synes jeg :-)

  Prophecy: Hvor er det pudsigt, at man vælger så ens :-) Måske er jeg for eftergivende for de små pus? Hvis dine børn har overlevet, så skal mine da også bare ud i den fri verden med det samme!

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...