21/05/2011

Kurs mod stjernerne

Kan du huske den her? Den hænger ved mit skrivebord, for at minde mig om, at vel skal jeg drømme og gøre det umulige - men ikke forvente at alt bli'r perfekt af den grund. 


I dag skete det så. Ikke det umulige. Men at kjolen hang fast i bæltet. Lidt Bridget Jones agtigt. Heldigvis var der én, der var sød at sige det, inden vi steg ind i bilen for at køre til festlig komsammen.

(Det er da også en måde at gøre indtryk på nye mennesker på, ikke?!)

Jeg tager det som tegn på, at jeg har kurs mod stjernerne igen.

10 comments:

 1. Man kan hurtigt komme galt afsted. Jeg så engang en dame på en restaurant, der havde været på toilettet. Hun kom valsende ind med kjolen siddende højt oppe bagpå. Hendes ledsager skyndte sig at gøre hende opmærksom på det, inden hun satte sig ved bordet, men åh, mit hjerte blødte for hende. Hun lignede én, der kunne krybe i et musehul... (Siden da har jeg altid selv dobbeltchecket... ;-) )

  ReplyDelete
 2. hi hihihih, sådan noget sker også for mig - På en biltur havde jeg knappet min nederdel op i tajen fordi den strammede, og da jeg så stiger ud af bilen, og rejste mig op, vups, gled nederdelen helt ned og anklerne og der stod jeg i strømpebukser :)

  Så du har ret. Vi er ikke perfekte. Og Gud ske tak og lov for det i grunden1

  ReplyDelete
 3. Oh, hvem har ikke prøvet det....!
  Dejligt, når de er nogen der tør sige det!!!
  God weekend.
  Kh Joan

  ReplyDelete
 4. Selvfølgelig har du kurs mod stjernerne !!

  ReplyDelete
 5. Omstændigheder af enhver karakter uheldige eller såkaldt pinlige, vil kun have den betydning du selv giver det, det er her at selvironien skal holde sit indtog,
  Du er kun så pinlig som du vil opfatte dig selv Anne.
  I kærlige tanker, god Lørdag.

  ReplyDelete
 6. :-D Dejligt at høre, at I kender situationen!!

  Og Miri: Tak. Jeg begynder selv at se det igen. Og det er vel nok befriende og herligt!

  Jamen, Michael, jeg skrev da ingenting om, at jeg synes, det var pinligt?! Hvem er det nu, der opfatter hvem, som hvad? ;-)

  ReplyDelete
 7. Jeg iler med et sorry Anne, jeg har nok lige dvælet ved en af bemærkningerne og blandet ingredienserne sammen.
  I kærlige tanker, God Lørdag.

  ReplyDelete
 8. Vi var engang til en fest hvor en dame var i et hvidt buksesæt af silke tror jeg. På et tidspunkt var hun på dansegulvet og det var tydeligt for enhver at hun havde menstruation!!! Det var frygtelig synd for hende. Heldigvis var der en barmhjertig sjæl der fik hende gelejdet ud af lokalet. Hun kom ikke tilbage!!
  Så det du har oplevet i dag er "kun" morsomt - i al fald for os andre;-)
  Knus.

  ReplyDelete
 9. Det er en smuk påmindelse, du har hængende ved dit skrivebord.
  Men nu tør jeg næsten ikke gå i kjole mere efter det, du fortæller :-)
  Ha' en rigtig god søndag, Anne!

  ReplyDelete
 10. hvad med den om at valse ind i svømmehallen uden badetøjet.... det er så modbydeligt pinligt.... taler af erfaring :-)

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...