10/11/2010

Uden billeder

Mit kamera er gået i stykker. Eller pillet i stykker, om du vil. Samuels lille men stærke hånd fik fat i linsen, der var ude i en zoom-øvelse.... Ikke så godt for lukke mekanismen! Nu kan vi så gå og vente i 12-14 dage og krydse fingre for at værkstedet har de stumper og stykker, der skal til.

Tænk, at der findes mennesker, som kan reparere små fine ting som kamera mekanik og urværker. Det er jeg lidt imponeret over! Og glad for. For jeg savner godt nok allerede mit kamera en del.

3 comments:

 1. Ja, så må vi tage fantasien i brug - eller du må låne andres billeder, eller bruge af dem, du har:-)

  ReplyDelete
 2. øv bøv, men heldigt der er nogen, der har forstand på den slags :-)
  Håber ellers I har det godt. Jeg tænker så tit på jer men det bliver ikke til mere end tanken desværre, det som om der altid popper noget op lige når man skal til at ringe op og så bliver det for sent på aftenen. men sån er det måske med små børn i huset. men lige pludselig en dag så er jeg der og så håber jeg du stadig er i den anden ende!!!

  stort knus herfra.

  ReplyDelete
 3. Jeg lånte en ganske uundværlig bog på bib i går:
  "101 ting du skal nå før du fylder fem"
  Jeg har dog ikke fundet ødelæg-mors-kamera blandt de 101.
  Den er sjov læsning, selv for sådan én som mig, hvis yngste lige er blevet 15...

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...