01/11/2010

Tidlig morgen

Kl. er 6.48 og jeg har været oppe i to timer. Vintertid er ikke noget Samuel bruger endnu :-) Til gengæld  har han sovet 11 timer i streg på "gammel" tid.
Det er slet ikke så tosset at være så tidligt oppe. Eks. har vi lige set en stor  lastbil sætte en kranlift af. Meget imponerende, hvad én mand kan gøre med en fjernstyring. Som Samuel sagde "La'bil fina."


Det ser ud til at blive en "fina" dag! Håber, det samme er tilfældet for dig.

5 comments:

 1. Godmorgen i to - jeg forstår til fulde Samuels fascination af lastbil med kran. De kan noget de der kranmænd.

  ReplyDelete
 2. Heldigvis har vi selv et langt stykke hen af vejen selv indflydelse på hvordan dagen vil forløbe, ihvertfald rent humørmæssigt.
  God dag til dig også Anne, og klem fra Odense.

  ReplyDelete
 3. Mon ikke I kan få en bette lur senere? Børn kan man ikke snyde, jeg husker godt tilvænningen både forår og efterår. Ha en god dag :-)

  ReplyDelete
 4. Nu er det næsten en halv dag siden du er stået op, men du skal alligevel have en hilsen og et ønske om en god dag fra mig.

  Og små børn og vinter-/sommertid - det tager sin tid, som jeg husker det, i hvert fald nogle dage, og imens bliver man selv mere og mere klatøjet :-). Held og lykke med omstillingen.

  ReplyDelete
 5. Lyder som en dejlig dag! Og lastbiler - de er spændende, det kan jeg bekræfte:-)

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...