11/09/2010

Så lyt dog med maven!

Kl. 5 stod jeg op (fy føj) og gjorde mig klar til at tage ud af døren. Ondt i maven havde jeg over igen at skulle være væk fra Samuel og Duncan ovenpå en træls uge. Men "du har jo tilmeldt dig, det bli'r så godt, vi lærer jo noget nyttigt, du har jo ... , det skal også... , du skulle også.... og kunne også godt..., og de andre ..." (fortsat selv med at sætte argumenter fra "bør" listen ind). Lige da jeg gik ud af fordøren hørte jeg Samuel græde.

Suk

Så duede mine bolværker eller argumenter om, hvad godt dagen kunne bringe til min menighed, mit arbejde, mit kor ikke en døjt.

Så jeg tudede lidt, snakkede med dem, jeg skulle afsted sammen med (som heldigvis var lige så forstående overfor mig, som jeg ville have været, hvis det ikke var mig selv, men dem det gjaldt.) Og blev hjemme.


Istedet for input til hjernen og snak med folk i gospelmiljøet blev det til råhygge med Samuel og Duncan. Min hjerne er stadig en lille smule sur og fornærmet. Men min mave - den synger og har det godt, så det kan mærkes i hele kroppen.

8 comments:

 1. Godt valg! Og så... karamelsovs kan hjælpe på det meste... og hvis ikke det hjælper på din mave, så er der jo altid krymmel og hjemmelavet øl. Glem den der hjerne. Den kan ikke altid bruges.

  ReplyDelete
 2. Godt brølt mave. Havde ventet et indlæg, hvor den ikke blev fulgt, så dejligt at du alligevel gik fra "bør" til "vil". Smilede af betegnelsen "gospelmiljøet", lyder som et kartel eller undergrundbevægelse. Ak ja Gospel er dejligt.

  ReplyDelete
 3. GODT GÅET!!! Det er godt din mave kan råbe højt nok - og så er godt selskab i din lille families skød vel også godt for noget:-)

  ReplyDelete
 4. Det var godt du fik en pause og lidt distance til noget af alt det du (man) bør - det er en god ting ;-). Jeg håber også du har haft en energigivende søndag (selvom der jo også hører et "bør" eller "skal" med til den ugedag for dit vedkommende).
  :-)

  ReplyDelete
 5. Godt brølt mave, og mon ikke lørdagens samvær gav energi til søndagens arbejde?

  ReplyDelete
 6. Jeg tror, du trængte til at lytte med maven (men for pokker hvor ved jeg også selv, hvor svært det er!). Og det lyder, som om du fik en dejlig, 'nærende' dag ud af det. Dem kan man leve længe på ;-)

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...