16/09/2010

Den blå have

Selvom min have i Vejle er ret lille, forsøger jeg at indrette de forskellige billeder en lille smule sorteret efter farve ... Jeg er ikke sikke på, om det giver den store effekt på så lille et sted, men det giver i det mindste mig en tilfredstillelse ved at få den enkelte del af haven til at tage sig bedst muligt ud. 

Det lyserøde / lilla bed går udemærket. Tankerne om et bed med farver i coral, orange og gult går også rimeligt. Det har knebet mere med afdelingen i blåt og hvidt. Men NU! har jeg fået flyttet lidt rundt, fået en isop og købt en tidselkugle og to violfrøstjerner. Derudover såede jeg selv nogle tidsler og et par brudeslør i foråret, som kommer til at blomstre næste år, om alt går vel. 

Så, som de siger i England: "Next year the garden will be even better!"  

3 comments:

 1. next year, dejligt at tænke på :-)

  ReplyDelete
 2. Det lyder som en god idé med farveopdeling. Blomstrer brudeslør i øvrigt først andet år? Jeg købte en rod i foråret, men den har givet meget få blomster i år. Måske bliver den også even better næste år ;-)

  ReplyDelete
 3. Lene: Det er rigtig dejligt! Det gi'r et ekstra dybde i tingene.'

  Bente: Jeg ved ikke om den gør, når den er købt "færdig." Min gør, for den blev først sået i foråret. Mon ikke din bare har travlt med at sætte rødder, og derfor venter med blomsterne til næste år?

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...