19/08/2010

Pennen er mægtig

Der er aktivitet ud over det sædvanlige i huset vi bor i i øjeblikket. Vores lejlighed ligger i forbindelse med menighedens kirkehjem i Vejle, og der er netop i denne uge sat gang i ombygning af køkken, toiletter og menighedssal.

I onsdags sagde menighedsrådet ja tak til tilbud på ombygning. Det var en stor beslutning for hele menigheden. Fordi en så stor ombygning ikke bare er en stor økonomisk post på et regnskab men også en stor investering af personlige kræfter for mange mennesker. Og endelig kommer det til at betyde nye muligheder, lækrere lokaler og sjovere rammer om det arbejde, menigheden laver.

Som præst har jeg været med til at sætte gang i processen, styre den og i det hele taget arbejde frem i mod den beslutning, der blev sat underskrift under onsdag. Men den faktiske beslutning kan jeg ikke være en del af. For på den måde er jeg ikke en del af menighederne jeg er i. Når det kommer til de konkrete beslutninger for menighedernes gøren og laden kan jeg vejlede, give besyv med og gøre mit. Men jeg kan ikke bestemme. Til gengæld har jeg lov til at følges med menigheden i det spændende, der nu er i gang.

Ligenu brækkes der ned. Om nogle dage starter opbygningen igen. Og først i november har vi splinternye lokaler i Metodistkirkens menighed i Vejle. Dét glæder jeg mig til! 

3 comments:

 1. Tillykke med det!! Hvor er det bare stort at det er blevet NU!!! Held og lykke til meningheden (og også til dig;-))

  ReplyDelete
 2. Rigtig spændende. glæder mig til at se resultatet :)
  og godt det gik godt, med pasningen af samuel :) knus

  ReplyDelete
 3. Lang rejse mod dejligt mål. Glæder mig SÅ meget på alles vegne!

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...