17/08/2010

Og om lidt skal jeg synge

Jeg kommer ikke rundt på besøg i dag. Håber, det bli'r i morgen istedet, at jeg får læst hos jer og sendt en kommentar afsted hist og pist. 
Igår fejrede vi Duncans 30 års fødselsdag, vi var til koncert med U2 og Samuel blev passet med putning for første gang. Det gik rigtig fint. Så alt er godt. Jeg er bare træt, mæt af indtryk og i gang med en ny uge i fuld gang.
I må have en god aften. Jeg skal til gospelkor for første gang i meget lang tid....

7 comments:

 1. Hjertelig tillykke med Duncan og med at det gik godt med Samuel og putning.
  Håber du får en dejlig sangaften, jeg starter om et par uger :-)

  ReplyDelete
 2. Tak, Lene! Duncan havde en god dag. Og det var godt for os alle sammen at det gik fint med at få Samuel passet for første gang *lettelses suk*
  Gospel var godt - kan mærke hvorfor jeg har savnet det!

  ReplyDelete
 3. Forsinket tillykke til Duncan! U2-koncert - det lyder som en skøn måde at fejre fødselsdag på ;-).

  Og hvor er det dejligt for jer, at det gik godt med pasningen af Samuel - det er nu rart, når man har den mulighed for pusterum som forældre!

  ReplyDelete
 4. Og mo-mo´erne nød det ;-) Vi tør godt prøve igen en anden gang:-*
  Dejligt at du nød din gospel!!!

  ReplyDelete
 5. Bente: Jeg tror nok, han syntes, han blev fejret som han skulle :-) Det var rigtig godt med pasningen. Kan mærke det gi'r lidt ro at vide det gik godt - også bagefter!

  Mo-mo: Dejligt. Så skal I også nok få lov :-) Det var dejligt at synge igen. Jeg glæder mig til for en gangs skyld at være med i en hel sæson!

  ReplyDelete
 6. Et stort tillykke med din mand, Anne, og sikke en god måde at fejre det på med at gå til koncert. Hvor er det dejligt, at det gik godt med, at Samuel skulle passes :-)

  ReplyDelete
 7. Argh - jeg har misset Duncans runde dag!!! STORT til lykke med din kære mand. Og det var da en herlig måde at fejre den på:-)

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...