25/08/2010
En af mine studiekammerater døde i weekenden. Sådan bare uden videre. Vi var lige gamle. Han faldt sammen i sit hjem, og hans kone kunne ikke genoplive ham. Han skal begraves næste onsdag.

Hvor er det bare mærkeligt, som forhænget mellem liv og død er tyndt.

Jon er død. Provokerende, dygtige, varme Jon. Ham, der kunne få en hel sal med, når han spillede klaver. Som bare rystede den ene sang efter den anden og overgange ud af ærmet. Han, der følte sig forpligtet på det akademiske, fordi hans far er så dygtig. Nøj, hvor har vi diskuteret mange gange - både i og udenfor undervisningen. Vi havde sådan en underforstået ting om, at vi diskuterede så det fløj om ørene på os, og måske netop derfor også havde en enorm respekt for hinanden.

Nu er han død. Han nåede at fejre 1 års bryllupsdag.
Æret være hans minde!

10 comments:

 1. Kram til dig og mange tanker til hans efterladte!

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. kram til dig og Guds fred

  ReplyDelete
 4. Jeg sender en stille tanke til dem der har mistet. Og et knus til jer der har nogle gode minder om ham. Knus.

  ReplyDelete
 5. Mange tanker til hans familie og til jer, der kendte ham.

  ReplyDelete
 6. Min første kommentar blev ikke udgivet. Men: hvor det gør mig ondt. Det er extra hårdt, når det er en jævnaldrende, der dør. Det viser os, som du skriver, at livet og døden er lige ved siden af hinanden. Og selvom vi ved, der er godt på den anden side - så er det alligevel barskt! Guds fred og alt godt!

  ReplyDelete
 7. Tak for jeres hilsner! Det er, som Charlotte skriver, særligt svært fordi det han var på min alder. Det får døden endnu tættere på, på en måde jeg ikke før har oplevet.
  Og det er jo sådan med døden, at selvom jeg ved og tror på, at livet fortsætter bagefter, så er der et liv her, der forsvinder. Og det er trist. Men sådan er det jo også; troen på et evigt liv fjerner (heldigvis) ikke sorgen over det, vi ikke mere har del i.

  ReplyDelete
 8. Du ved sikkert bedre end mange hvordan det er at tage afsked med mennesker og bringe dem videre igen Anne, men når det kommer så tæt på som i dit tilfælde så gør det nok mere ondt.
  Jeg håber at du må komme godt videre, og være til stor hjælp for de efterladte Anne.
  Et rigtigt stort knus herfra.

  ReplyDelete
 9. Michael: Tak skal du have!

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...