21/08/2010

11 ting du ikke vidste

I sidste uge sendte Junette mig en udfordring: Jeg skal fortælle 11 ting, I ikke vidste om mig. Here goes:

1. Da jeg var barn, syntes jeg, "Anne" var alt for kedeligt og kort et navn. Jeg ville mindst have haft ét mellemnavn. Eller bare et langt navn i stil med "Karoline Mathilde", "Anastacia" eller "Penelope".

2. De første fine sko, jeg fik, var lyserøde med smukke snoninger. De blev købt i Nørre Sundby ved min farmor. Jeg brugte resten af dagen på at tappe hårdt nok i gulvet til at skosålerne klikkede, men uden at få skæld ud, fordi jeg forstyrrede underboen!

3. I perioder synes jeg havregrød er det bedste til morgenmad. Andre gange kan jeg ikke fordrage det. Det sidste er tilfældet lige nu.

4. Hvis jeg kunne, ville jeg gå meget mere i kjole. Og høje hæle. (Og hvorfor, spørger du så, kan hun ikke det? Jeg ved det ikk. Det dur bare ikke altid.)

5. Jeg kan citere det meste af filmen French Kiss. Det hænger sammen med en meget fjollet efterskoleveninde....

6. Jeg ved temmelig meget om Henrik d. 8. og hans mange koner. Har læst flere bøger om emnet. Særligt er jeg betaget af Anne Boleyns historie.

7. Konsistensen på mad bestemmer om jeg kan lide det næsten lige så meget som selve smagen gør.

8. Hvis ikke jeg kunne være blevet præst, ville jeg have været afspændingspædagog. Eller også ville jeg have læst litteratur på universitet resten af mit liv.

9. Jeg havde bare kendt Duncan to uger, inden vi blev kærester.

10. Spørgsmålet "Hvad er din dybeste længsel" hjælper mig til at hitte rede i, hvad jeg virkelig gerne vil.

11. Jeg går med et smykke om halsen, min far gav min mor, da jeg blev født. Jeg tror, jeg fik det i konfirmations gave, men kunne ikke finde ud af at gå med det, fordi jeg forbandt det med noget meget voksent. For nogle år siden opdagede jeg, at jeg pludselig sagtens kunne gå med halskæden.


Udfordringen sendes hermed videre til:
Sismofytten 2
Tro, Håb og Kærlighed
Prophecy's Lebbeliv
Lina's Kolorteland
Janne

12 comments:

 1. Spændende læsning! Jeg tager gerne en udfordring op! Det med skoene leder mine tanker til "River Dance" - du ville have gjort dig i det show. Bagefter var der en lille pige som dansede "i vilden sky" uden for teateret. Og hun havde ikke en sko, der lavede den rigtige lyd!

  ReplyDelete
 2. Spændende:-) Nogen af tingene vidste jeg godt. Ikke det med dit navn. Vi valgte netop et kort navn for at du ikke skulle kaldes alt muligt andet.
  Det med de lyserøde sko husker jeg ikke.
  Halskæden gør jeg til gengæld:-) Og jeg tror ikke du havde kendt Duncan så længe før i blev kærester. Jeg tror det var kærlighed ved føste blik:-*

  ReplyDelete
 3. O.k. SÅ blev jeg rigtig vågen, haha. Jeg tager imod udfordringen og skriver 11 ting om mig selv som jeg tror I ikke ved, når jeg har tænkt mig lidt om ;-).

  Det var sjovt at læse dine 11 ting - jeg tror at den med Henrik d. 8. og hans mange koner var den mest overraskende ;-).

  ReplyDelete
 4. Charlotte: Det er jeg glad for, du gør! :-) Med de rigtige sko kan enhver danse.... I hvert inviterede de der første "fine" sko til det.

  Mor: Det skal måske retfærdigvis siges, at jeg ikke længere synes, det er kedeligt! Der gik faktisk lidt mere end to uger inden vi officielt hørte sammen. Men der gik mindre end én uge inden det stod klart det måtte ske :-)

  Janne: Jeg håber ikke, du fik noget galt i halsen ;-) Det med Henrik d. 8. kom sig af en roman jeg læste i England. Jeg synes perioden er vildt spændende: nye tanker, reformation, krigene internt i England, den nye verden ... og så spørgsmålet om, hvad det var, der drev Anne Boleyn selv oveni. Rigtig spændende!

  ReplyDelete
 5. Anne, :-). Jeg tror ikke jeg fik det galt i halsen, jeg synes bare det er rigtig sjovt at se at andre er nærmest passioneret interesseret i noget jeg slet ikke kender til. Så tænker jeg at jeg selv er et høved, og at jeg må være opmærksom næste gang jeg får chancen for at komme til at vide mere om det. ;-).

  ReplyDelete
 6. Janne: Det var ikk' det med Henrik d.8. jeg var bange for du kløjedes i. Det var det med de 11 ting :-) Men ja, Henrik d. 8. er bestemt værd at lære mere om! Om ikke andet, så er The Tutors serien og filmen "The Other Sister" gode bud på underholdning og en form for indføring i emnet :-)

  ReplyDelete
 7. Nååå, hvor er jeg dog langsom. Nej, jeg blev da glad, der er aldrig nogen der har spurgt mig om noget før ;-). Tak!

  Jeg har noteret mig indføringsøvelserne - min opmærksomhed er klart skærpet nu ;-).

  ReplyDelete
 8. Jeg kender godt det med konsistensen på mad, har det selv lidt sådan, der skal altså mere end smagssansen til at afgøre om det er spiseligt, jeg har lige haft et indlæg på min blog om at forære ikke mindst smykker væk som arv, pudsigt nok Anne.
  God dag.

  ReplyDelete
 9. Pyha jeg skal godt nok lige tænke mig om, men helt sikkert jeg tager imod udfordringen :)
  Og så glæder det mig i øvrigt, at jeg vidste de fleste af de ting, du har skrevet :)

  ReplyDelete
 10. Nu har jeg opfyldt udfordringen hvis man kan det :)

  ReplyDelete
 11. Michael: Det er lidt pudsigt som blogindlæg nogle gange kommer i emne-stimer!

  Louise: Det er da meget betryggende :-) At du vidste det meste, altså.

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...