02/07/2010

Have indtryk

Ahh! Haven er dejlig lige nu. Katosten er så småt sprunget ud. Jordbærene smager herligt - og vores første hindbær er modne nu. Have-madonnaen træder slangen under fode, og ser mild og god ud. Og rundt om er valmuer, isop og andre godter på spring! 


2 comments:

 1. Næh! Nu ser jeg blog-overskriften: vand til vin og kommer i tanke om en fantastisk tolkning af den og andre lignelser eller historier om Jesus, sådan som jeg overraskende så dem fremstillet i en "musical" ved navn "Godspell".

  Den indlysende tanke - min første tanke - er, at jeg kan leve med vand alene, men ikke med vin alene. Hvad tror du egentlig små børn tænker, når de hører sådanne historier? Som barn stillede jeg spørgsmål og jeg har i radioens børne-klip kunnet se, at der er mange børn, som stiller spørgsmål på samme måde og søger efter svar på livets store emner ved at tænke ligefremme og logiske tanker. Somme tider mere logiske end andre tider.

  Men tilbage til nuet, det er smukke blomster du har billeder af, jeg kan forstå at det er lige udenfor. Dejligt at det fungerer. Mine har det ikke så godt, og jeg tror det er fordi jeg ikke vander så meget, så nu går jeg ud i middagsstunden og ser på herlighederne :-)

  ReplyDelete
 2. Donald: sådan har jeg til gengæld aldrig tænkt over det før! Men det gør jo bare underet endnu mere extravagant: at lave en licsnødvendighed om til noget, der kun er til "overs". Som sagt; jeg elsker den historie!
  Jeg tror, børn ind imellem har svært ved at forstå den voksne verden - og kan godt forstå det! På den anden side er børnene, deres tankegang og deres spørgmsål med til at holde os andre ved jorden! I vores gudstjenester har vi altid noget vi kalder "børnehjørnet", hvor børnene kommer op til præsten, som så snakker med dem om dagens tema. Dét er sjovt at stå for: man aner ikke om det, man nu synes er logisk og ligefremt ender et helt andet sted! Det er udfordrende og så herligt!

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...