08/06/2010

Hylden er ikke længe væk!

Om ganske få uger springer hylden ud. Så er det tid til at lave saft - og ikke mindst champagne!!

6 comments:

  1. UHM!!! Glæder mig allerede;-)

    ReplyDelete
  2. saft kender jeg, men ikke champagne!

    ReplyDelete
  3. Det lyder vel nok spændende - kan man virkelig lave champagne på hyldeblomster?

    ReplyDelete
  4. Mor; det kan jeg godt forstå!!
    Charlotte og Madama - det er rigtig, rigtig godt - og faktisk lige så nemt som at lave saften. Jeg skal skrive min opskrift her på bloggen, så I også kan prøve det!

    ReplyDelete
  5. Uuuuuh ja tak. En opskrift på champagne. Det glææææder jeg mig sådan til at prøve.

    ReplyDelete
  6. Det skal du også bare gøre, Louise! Det smager tosse' godt - og så er det ret nemt at lave!

    ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...