15/06/2010

Hvornår ellers?

Hvis ikke det skulle være til Sex and the City 2, hvornår skulle de Jimmy Choo sko, jeg var så heldig at købe i december, så indvies? Det er måske nok lidt svært at forstå hvordan man kan være heldig at eje noget, der næppe kan bruges som på nogen måde praktisk fodtøj ... Men altså... Filmen levede i øvrigt op til alle anmeldelser: der var masser af tøj og outfits, plenty of glimmer og glamour men meget, meget lidt handling. Rigtig meget fluff og ikke så meget substans. Vi grinede, sukkede over tøjet og var i øvrigt bagefter enige om, at filmen sagtens kunne være strammet noget op - med det budget til markerting etc. skulle man nok tro, der var nogen, der havde forstand på hvad et godt manuskript var. På den anden side - hvis de laver en tre'er er vi nok også "nødt" til at se den. Men så i lidt fladere sko vil jeg tro!

5 comments:

 1. Så sejt at du kan gå i sådan nogle sko!
  Jeg skulle helt sikkert udstyres med krykker, hvis jeg skulle op i de højder. Og jeg har en gang set en dame med høje hæle og krykker. Det er et meget mærkeligt syn! :-)

  ReplyDelete
 2. Dét må have været et særsyn! Men sejt at hun holdt fast i sine stilletter, hvis det nu var med til at gøre hende til sig selv!

  ReplyDelete
 3. Godt det ikke var mine fødder!!!!

  ReplyDelete
 4. Helt ærligt de ser bare lækre ud, engang imellem skal kvinder altså bare finde det feminine fodtøj frem, et godt køb Anne.
  God dag til dig.

  ReplyDelete
 5. Ja, det ku' jeg tænke mig du synes, mor ;-)

  TAK! Michael! Sådan har jeg det også med den slags sko - engang imellem skal det bare til!

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...