02/05/2010

Dåb, kager og solskin

Vi har været til dåb i dag. Det er altid en glæde, synes jeg. En af bønnerne for barnet lyder bl.a. "Vi beder dig, se til hende i barmhjertighed, og skænk hende nåde til at blive fast i troen, glad i håbet og rodfæstet i kærligheden." Og et andet sted: "Gør hende til medskaber på sit egen liv." Særligt dét holder jeg meget af.Barnet var glad og tillidsfuld, og fik hele kirken til at smelte, da hun efter dåben ikke vil fra præsten over til sine forældre. Da barnet var blevet døbt udbrød storebror: "Nu er det min tur!" Det gav os alle et godt grin, for selvom han ikke kan (han er allerede døbt) så er det jo sådan det er med det, vi kan se at fint: "Jeg vil også."
Vi var inviteret med til komsammen bagefter - det var den første ting, vi blev inviteret til som familie. Det var rigtig dejligt, og gik godt. Samuel spiste, legede og beundrede de store børn. Og sin far ude i skolegården hvor frokosten blev holdt. 
Sikke kager vi fik til kaffen!! De var helt ubeskriveligt smukke - og smagte lækkert.


6 comments:

 1. Sikke nogen kager! "At det kan laves af menneskehænder", som min skrædder sagde, da han havde syet min første præstekjole:-) Skønt billede af Samuel og hans far!

  ReplyDelete
 2. Hold da op en lyserød ting:-) Jeg ka´ godt forstå at storebror ville prøve også. Han fornemmede sikkert lillesøsters held med seancen;-) Og som far og søn da er ens klædt i dagens anledning;-) Dejligt at det gik godt for Samuel. Glæder mig til at se ham igen:-*

  ReplyDelete
 3. Charlotte; det er virkelig ret utroligt at der er nogen, der fingernemme , tålmodige og dygtige nok til at lave sådan nogle små kunstværker - for at vi andre kan spise dem!
  Mormor; Jeg opdagede først, hvor ens klædte de var, da vi var der :-) Men det så nu lidt fint ud også. Den lille hyggede sig vældigt, tror jeg. Og sover roligt nu, så vi håber det bedste for natten!

  ReplyDelete
 4. Og mon ikke Samuel tænkte, jeg vil også, da han så far på cyklen ;-)

  ReplyDelete
 5. Sikke dejlige billeder, Anne - at se lille Samuel stå der ved siden af cyklen er bare så sødt!
  Det lyder som en rigtig god dåbsdag :-)

  ReplyDelete
 6. Lene, det tror jeg. Det er i hvert fald hvad jeg forestiller mig, der foregik i ham!
  Tak, Madame! Det var en rigtig dejligt dag - og skønt at opleve at være afsted som familie. Det er jo noget af det, vi har savnet.

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...