26/04/2010

Sultne hjorte

I sommerhuset denne weekend fik jeg syn for hvor hård en vinter vi har haft. Godt nok ligger vores lille sommerhus ude på landet, og vi har da også set både fasaner, harer og agerhøns i vores have. I mosen er der både rådyr og krondyr, men vi har ikke set nogen af delene oppe ved huset. Da jeg nu var ude at gå haverunden kunne jeg se at de har været på besøg engang i vinter: skuddene på den tjørnehæk, der blev klippet ned sidste forår, er godt og grundigt afgnavede, og det lille æbletræ er blevet spist. Jeg havde godt nok tænkt på, at det skulle beskæres, men det var ikke lige sådan, jeg havde forestillet mig det!Jeg håber, de fik hvad de havde brug for, de sultne hjorte. Om æbletræet bliver skævt eller hækken tager længere tid om at vokse til gør ikke så meget i den forbindelse.

3 comments:

  1. Ja - gid det må gavne! For kønt er det jo ikke::-(

    ReplyDelete
  2. Godt der var lidt mad at finde for dem. De har ikke haft det alt for let i denne vinter.

    ReplyDelete
  3. Nje, det er ikke særlig kønt. Der komme rnok ikke nogen æbler der i år, for knopperne dannes allerede året inden - og de ser spiste ud :-)

    ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...