08/03/2010

Indtryk for Jo'burg11 comments:

 1. søøøøød er han :)

  TILLYKKE med fødselsdagen søde Anne. Håber du får en fantastisk dag og nyder din smukke gave i fulde drag. Det er jo lidt svært at komme bagefter, når du har fået sådan en gave, næsten på din fødselsdag :)
  Glæder mig til at se jer :)

  KNUUUUS :)

  ReplyDelete
 2. Så nuttet!
  Og kan regne ud at det er i dag at du har fødselsdag! Tillykke!
  Er jo på ingen måder skarp hvad angår mærkedage, men vidste godt at det var heromkring. :-)

  ReplyDelete
 3. Til lykke med dagen (hm - undrer mig lidt over, at du ikke er født dagen før - kvindernes kampdag - kan mor Jane måske komme med en forklaring:-)
  Håber I nyder dagen i fulde drag!

  ReplyDelete
 4. Kære Anne - hjerteligt tillykke med fødselsdagen - håber, at det bliver en god dag i Sydafrika - hvor er det bare skønt at se billederne fra jer - hvor ser det hele rart ud - han er bare sød.

  ReplyDelete
 5. Mor/mormor09 March, 2010

  Tillykek igen søde dater. Håber Joburg zoo var fantastisk!! Det er billederne her i al fald. Vi glæder os som sædvanlig til "dagens ration";-)
  Charlotte: Forklaringen er så simpel som at jeg ikke nåede det. Jeg kæmpede men hun blev først født kl 00.35. Så selve arbejdet blev primært udført den 8. Er det ok??

  ReplyDelete
 6. Birgitte Strand Thirup09 March, 2010

  Stort tillykke med fødselsdagen.. Det må være vildt fedt at fejre den i Sydafrika sammen med din mand og jeres skønne søn...

  ReplyDelete
 7. Stort tillykke Anne..

  og hvor er han dejlig og smuk, jeg kan ikke med ord beskrive de følelser jeg har

  ReplyDelete
 8. Anne, Anne, Anne! Hjerteligt tillykke med fødselsdagen. Hjerteligt tillykke med den lille ny! Tillykke til jer alle tre - familien er endelig samlet. Glæder mig til at se jer snart og til at hilse på lille Samuel. God tur hjemover. Stort knus, Tinna ♥

  ReplyDelete
 9. Kære mormor Jane - ja, jeg tænkte nok det var noget i den retning:-)

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...