04/03/2010

Det indiske ocean

Igår var vi en tur ved vandet. Vi bor så fantastisk i Durban, at vi kan gå 500 meter op af vejen, og så er der butikker, hvor vi kan købe mad. To kilometer den anden vej ligger det indiske ocean. Så på gåben kommer man langt omkring. Så i går var det stranden vi besøgte. Det var SÅ dejligt at komme ud at gå en tur.Vi er så heldige at vi følges med en anden familie, som er blevet forældre til en lille dreng på 9 måneder. Det er rigtig godt at have nogen at dele hele opleve
lsen med! SÅ med to barnevogne og to sovende børn var vi nede og dyppe tæerne på fiskernes strand.
Vi fandt en lille krabbeklo, som blev undersøgt nøje da Samuel vågnede.
I går eftermiddags var Anja (den anden nybagte mor) i Gateway shopping center. HOLD DA OP!! Gateway ligger ti minutter fra IDUBE, hvor vi bor, og er den største shopping mall i den sydlige hemisphære! 350 butikker, 70 restauranter og Afrikas højeste springvand. Det var vildt. Og skægt. Det blev til en del køben. To klapvogne kom også med. Dem tror jeg vi bliver glade for i lufthavnene!

6 comments:

 1. Dejlige oplevelser på flere måder - og skønne billeder, Anne! Tænk at soppe i Det indiske Ocean :-)

  ReplyDelete
 2. Totalt nice! Og dejligt at se en lille body engang købt i Sverige, komme så langt omkring... Vi glæder os og fryder os på jeres vegne..
  Kram

  ReplyDelete
 3. Så smukke billeder:-) Han er heldigvis en nysgerrig lille mand. Det må I nyde!! Håber det går godt med "kokasser" og nattesøvn;-)
  Knus til jer alle 3

  ReplyDelete
 4. Tusind knus til jer og tak fordi I giver jer tid til at vi andre får lov at være med på sidelinien. Det er så dejligt at se, og ser da ud som om I får sovet lidt i hvert fald :) kæmpe knus:)

  ReplyDelete
 5. hvor er det dejligt at følge med i jeres tur. Det er allerede så naturligt at se jer sammen med Samuel, og hvor er han dejlig og smuk.. Det klæder Duncan med en klapvogn

  ReplyDelete
 6. Tak, Madame - det er let et tage gode billeder her (og med vores nye kamera). Det var fantastisk at soppe i det store vand!
  Det er nice, Lina. Og for nu at gøre dig mere ked af vinter, så plukkede vi avokade direkte fra træet i går :-)
  Det går okay med søvnen - men jeg tror det bli'r bedre når vi vænner os til hans lyde!!
  Selv tak, Louise - det er dejligt at dele, når I så gerne følger med!!
  Jeg synes faktisk også han ser ret naturlig ud bag styret på en klapvogn, Sanne. Hils Hasse og sig tak for hilsenen!

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...