04/11/2009

Godt besøg

Siden weekenden har vi haft logerende. Min mor har været på besøg for at hjælpe til med forberedelser til menighedens julemarked - og for at hjælpe os med noget rengøring :-) Hun har pudset vinduer, vasket trappen, støvsuget og ordnet køkken. Det er så dejligt, at hun gider! Når hun tager fat med vand og sæbe ligger så hendes ur, ringe på bordet sammen med det armbånd, hun for mange år siden fik af min far. Han havde det med hjem fra en tur til Finland med en skoleklasse. Jeg kan stadig huske, hvor glad hun blev og hvor godt det var, at få ham hjem igen. Mon ikke han bliver glad, nu hvor hun kommer hjem igen? Herfra siger vi i hvert fald tak for besøget - og indsatsen!


4 comments:

 1. Hvor er det dejligt med den form for hjælp - og det er utroligt sødt af din mor.
  Jeg synes, din mors armbånd er utroligt smukt!

  ReplyDelete
 2. Hej Anne. Jeg siger også tak for nogle hyggelige dage - selvom I har passet jeres arbejde. Det har været dejligt at pusle om jer. Det gør jeg gerne igen. Og ja - jeg er meget glad for mit smukke armbånd. Jeg har brugt det rigtig meget i de omkring 20 år jeg har haft det. OG - din far blev heldigvis glad for at se mig, syns jeg;-)

  ReplyDelete
 3. Anne, du er heldig ikke bare at have en mor - men netop hende! Godt, at du skønner på det.

  ReplyDelete
 4. Madame, jeg synes også armbåndet er fantastisk smukt - nok fordi det er så enkelt.
  Ja, jeg tænker han har været glad for ikke længere at være alene med kat og hund :-)
  Ja, det er i grunden heldigt det netop er hende, der er min mor. Det er jeg også vældig glad for :-)

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...