04/10/2009

Weekend

Det blev til en lille weekend i vores lille sommerhus. Åh, det var godt. Første dag vågnede vi til græs, der var hvidt af rimfrosten. Resten af dagen var klar og smuk. Vi har haft det lille hus i fire år nu, og indtil nu har kræfterne været koncentreret om det indenfor. Men NU kommer tiden til det udenfor. Det store scoop var at havemanden kom forbi. Den venlige mand laver er tilbud til os på at lægge græsplænen om og fælde to af de fire (4!) store træer, som står alt for tæt i gården. "Der bli'r jo nogle hjørner hvor vores kører får lidt svært ved at komme helt ind. Så helt jævnt bli'r det jo ikke." Nej, men det er også helt i orden! Vi skal ikke have en golfbane deroppe. Vi skal bare have en græsplæne, som ikke går i bølgedal og bakketop og hvor man ikke risikerer at falde i et gammelt hul fra en mosegris hver andet skridt. Så skal det nok blive godt.
Det er så godt! Når først græsset er planeret og på plads, så
kan jeg
komme i gang med de bede havedamen og jeg har lagt planer om...
Suk. Asters, høstanemoner, akelejer i flok, frøkenhat og mamelukærmer og ...
Lørdag vågnede vi ved lyden af regn og rusk. Te, bøger og ild i brændeovnen. Bedre bli'r det ikke.

3 comments:

 1. Og far siger: "SÅ pænt deres græs er slået!!" :-) Det var rigtig godt at ha´ jer i nabolaget et par dage. Og hyggeligt at tænde for lys og varme så der er klar til I dukker op. Vi glæder os til næste gang:-*

  ReplyDelete
 2. Hvor er det dejligt, at I har sådan et sted, Anne! Vi havde sommerhus i mange år og havde utroligt meget glæde af det - og der bor vi nu fast året rundt ;o)

  ReplyDelete
 3. Vi er meget glade for vores græsklipper :-)
  Vi føler os også meget priviligerede, Madame! Og drømmer om at kunne bo der engang.... For hvor må det være dejligt at gøre som I har gjort!

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...