04/09/2009

Frem med de store pinde

Skulle du mangle et efterårsprojekt af en art til dine strikkepinde (eller en undskyldning for at lære at strikke) så se lige her! Der er simpelthen nogen, som er kommet på en idé til hvordan man undgår at skulle smide hvide plastic stole ud så snart de bliver grimme! Og udover at være miljø-bevidste vil en strikket stol da skabe stemning og smil på læben de fleste steder! Eller hvad?!
Jeg tror da jeg skal se om det er muligt at lave noget til en stol eller to.... Du kan se flere strikkede stole her.

3 comments:

 1. Smart:-) Du siger bare til. Jeg har 10 hvide plastikstole der gerne modtager "jakker" hvis du keder dig;-)

  ReplyDelete
 2. Det er godt nok smart.. uhmm jeg ser måske et lille problem med størrelsen..

  det kunne være sjovt at lave det til andre stole i hjemmet... men hvordan finder man lige ud af hvor stor eller den skal være... tænke tænke... ja det kan nok godt lade sig gøre uden det helt store, den bliver jo ikke strikket i et stykke... det kan være at man skulle prøve at hækle sådan en fætter.... en dag...

  ReplyDelete
 3. Desværre fik jeg ikke taget billeder - men bl.a. ved Carl Larsson museet i Sverige var der indtil flere lygtepæle, som var helt overtrukket med struk i striber. Hvordan de har fået det monteret, er jeg ikke klar over, men det var ganske sjovt. Men jeg ku' nu alligevel bedre li' ideen med at strikke bukser til "de små negerbørn i Afrika", som MK-damerne gjorde, da jeg var barn :-) Et udtryk der pludselig får en helt ny betydning!

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...