13/08/2008

OpstandelseDet har været umanerligt godt at være på ferie - dels i dejlige nordjylland, og særdeles i det smukke Peak District hvor Duncan og jeg mødte hinanden. Det er første gang siden vi rejste til Danmark at vi har været der. Og med udsigter som det her var det rigtig godt at komme "hjem" igen. Noget af det, som er godt ved at komme tilbage til et sted man holder af synes jeg er at genopdage det gode. Derfor var vi blandt andet inde på den lokale anglikanske kirkegård fordi jeg absolut måtte have et billede med hjem af Sophias gravsten. Jeg ved ikke hvem Sophia var, blot at hun har et smukt navn, og at hun ligesom jeg troede på opstandelsen. Og at jeg i øvrigt engang gerne vil have en lignende indskrift på min grav. Jeg synes det er smukt: "Her hviler Sophia til Han kommer igen".
Da vi kom til rundkøslen i Baslow hang der til min store morskab stadig et totalt upassende men sjovt skilt på lågen ind til kirkegården. "Ingen hunde på legepladsen" Nok tror vi på opstandelsen, men skiltet her går alligevel lidt langt :-)

1 comment:

  1. herligt med sådan nogle skilte altså! Og der hænger faktisk overraskende mange af den slags rundt omkring! Jeg har grint af rigtig mange. F.eks. kom jeg forbi et da jeg var i den Thailandske jungle med beskeden : "Do not entry before make permission." Det er jo helt klart at det de ville sige var at man ikke måtte gå videre uden først at have fået tilladelse. Men sjovt med sådan noget skrift der bare ikke passer.. Jah okay, lidt anderledes end skiltet. men stadig!
    kram sara Alsted

    ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...